新闻与通知

NOTICE | 电动自行车登记备案的通知

请所有拥有电动自行车的学生下载并填写中国人民大学电动自行车备案登记表329送至留学生办公室,同时请扫描下方二维码填写基本信息。

All the international students with electrombile are requested to download and fill out the Electrombile Registration Form, and send the form to International Students Office before March 29. Meanwhile, please scan the QR code below to register your information.

附件:中国人民大学电动自行车备案登记表 Electrombile Registration Form

중국인민대학 전동 자전거 등록표